Vi söker elkonstruktörer

Vi söker elkonstruktörer

Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi behöver därför förstärka våra kontor i Kalmar och Västervik med elkonstruktörer. Vi söker dig med stort intresse för elkonstruktion, projektledning och driftsättning.

Som elkonstruktör arbetar du med elkonstruktion med hjälp av ElproCAD ic Pro och Eplan Electric P8, men det kan även bli aktuellt att använda andra förekommande mjukvaror beroende på projekt och kund.

Projektledning och driftsättning kan också bli en del av arbetet beroende på typ av projekt, vid mindre projekt tar ofta du som elkonstruktör, tillsammans med en automationsingenjör, ett helhetsansvar för utförandet. Vid lite större projekt ingår du i en projektgrupp där du ansvarar för elkonstruktionen.

    • Du som person är självständig och har en drivkraft att lära dig nya saker samtidigt som ödmjukhet och prestigelöshet är viktigt i kontakten med kollegor och kunder.
    • Du har en högskoleingenjörsexamen med relevant inriktning, alternativt yrkeshögskola (YH) med inriktning mot el, automation, data eller motsvarande.
    • Vi ser gärna att du har erfarenheter inom maskinsäkerhet, industriella automationssystem och elkonstruktionsverktyg så som ElproCAD och Eplan Electric P8 men det är inget krav.

Du är välkommen att skicka din ansökan till anders.johansson@pronecta.se

För ytterligare information kontakta:
Anders Johansson
070-346 28 30
anders.johansson@pronecta.se