Vi söker automationsingenjörer

Vi söker automationsingenjörer

Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi behöver därför förstärka våra kontor i Kalmar och Västervik med automationsingenjörer. Vi söker dig med stort intresse för elkonstruktion, programmering, projektledning och driftsättning.

Som automationsingenjör arbetar du med programmering av PLC-system samt HMI-, SCADA- och DCA-system från de vanligaste tillverkarna på marknaden.

Elkonstruktion, projektledning och driftsättning kan också bli en del av arbetet beroende på typ av projekt, vid mindre projekt tar ofta du som automationsingenjör ett helhetsansvar för utförandet. Vid lite större projekt ingår du i en projektgrupp där du tar ansvar för en eller flera arbetsuppgifter.

    • Du som person är självständig och har en drivkraft att lära dig nya saker samtidigt som ödmjukhet och prestigelöshet är viktigt i kontakten med kollegor och kunder.
    • Du har en högskoleingenjörsexamen med relevant inriktning, alternativt yrkeshögskola (YH) med inriktning mot el, automation, data eller motsvarande.
    • Vi ser gärna att du har erfarenheter inom automation, industriella styrsystem (PLC/SCADA/HMI/DCS) och elkonstruktionsverktyg så som ElproCAD och Eplan Electric P8 men det är inget krav.

Du är välkommen att skicka din ansökan till anders.johansson@pronecta.se

För ytterligare information kontakta:
Anders Johansson
070-346 28 30
anders.johansson@pronecta.se